Isolatiewerken

Uw partner in isolatiewerken

Weijs Isolatiewerken BV is een betrouwbare en professionele partner op het gebied van isolatie. Wij staan erom bekend dat we niet alleen heldere afspraken maken, maar ze ook nakomen. Daarnaast hebben we vele jaren ervaring en zijn we gespecialiseerd in aluminium beplating. Doordat we goed luisteren naar uw wensen en behoeften, kunnen we snel het juiste product aan u leveren. Dat bespaart u veel geld. Bovendien leveren wij enkel kwaliteit.

Wat doet ons bedrijf?

Wij leveren duurzame kwaliteitsoplossingen als het gaat om thermisch en akoestisch isoleren. Dat doen we voornamelijk door in onze eigen werkplaats beplating te maken van aluminium, RVS, plastisol of gegalvaniseerd staal. Dit leveren we prefab op locatie aan, zodat onze montageploegen dit kunnen monteren. Wij leveren isolatie voor ketels, kanalen en leidingen. Maar ook op het gebied van geluidsisolatie kunnen we u helpen. U vindt bij ons verschillende diensten op het gebied van isolatiewerken.

Akoestische en thermische isolatie

Onderdeel van onze isolatiewerken zijn de oplossingen die we leveren aan de industrie en utiliteitsbouw op het gebied van akoestische en thermische isolatie. Wij voorkomen geluidsoverlast van bijvoorbeeld machines, motoren of ventilators. Hiervoor hebben we verschillende oplossingen. Daarnaast richten we ons op het thermisch isoleren van leidingen, ketels en kanalen.

Redenen om voor ons te kiezen

  • U bent verzekerd van kwaliteit.
  • Ons personeel is VCA* gecertificeerd.
  • U kunt ¬†rekenen op onze klantvriendelijke benadering.
  • Een faire prijs voor uw isolatiewerken.
  • Op verzoek hanteren wij CINI- of andere normen.

Isolatiewerken

Vraag snel een offerte aan

Wanneer u op zoek bent naar een specialist in isolatie in de industrie en utiliteitsbouw die zich onderscheidt door echt met u mee te denken, dan bent u bij Weijs Isolatiewerken BV aan het juiste adres! U kunt telefonisch of per mail vrijblijvend meer informatie, advies of een offerte aanvragen. Belt u hiervoor naar 077-4638210 of stuur een bericht naar info@weijsisolatie.nl. Onze vakmensen helpen u graag.