Over ons

isolatiebedrijf

Onze klanten staan altijd centraal

Weijs Isolatiewerken is opgericht in december 1997. Vanaf de oprichting van het bedrijf staat u als klant centraal door met enthousiasme en grote inzet te werken aan uw wensen en opdrachten. Het productpakket is gegroeid naar alle vormen van thermische en akoestische isolatie. In de loop der jaren heeft Weijs Isolatiewerken zich gespecialiseerd in kanaal-, ketel- en leidingbeplating.

Weijs Isolatiewerken is gevestigd in Lottum waar producten gefabriceerd en samengesteld worden tot prefab onderdelen. Deze delen worden door onze montageploegen in Nederland, maar ook incidenteel in het buitenland gemonteerd. Weijs Isolatiewerken is een erkend werkbedrijf en leidt leerlingen op die in de isolatiebranche aan de slag willen.

De werkwijze van Weijs Isolatiewerken is erop gericht om langdurige relaties op te bouwen. Langdurige relaties met zowel klanten als toeleveranciers maar zeker ook met zijn werknemers. Door deze werkwijze staat Weijs Isolatiewerken garant voor consistentie, kwaliteit en zekerheid.