Prefab plaatwerk

Prefab

Uw specialist in prefab onderdelen

Bent u op zoek naar een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat gespecialiseerd is in prefab plaatwerk? Dan bent u bij Weijs Isolatiewerken BV aan het juiste adres. Wij leveren duurzame oplossingen voor akoestische en thermische isolatie. Hiervoor gebruiken wij plaatwerk van hoogstaande kwaliteit. Wij hebben daarnaast klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Voor ons zijn kwaliteit, service en het nakomen van afspraken een vanzelfsprekendheid. Benader ons nu via 077-4638210 voor prefab plaatwerk.

Levering en montage van plaatwerk

Al onze specialisten zijn al jaren ervaren in het realiseren van prefab isolatiewerken. Wij fabriceren het plaatwerk eigenhandig in onze werkplaats. Wij stellen deze vakkundig samen tot unieke onderdelen. Vervolgens monteren wij deze bij u op locatie. Hierbij zorgen wij voor een uiterst nauwkeurige afwerking. Wenst u dat wij de prefab onderdelen enkel fabriceren en leveren? Ook dat is uiteraard geen enkel probleem. Wij zorgen er te allen tijde voor dat u spoedig beschikt over het plaatwerk dat u behoeft.

Onze werkwijze met prefab onderdelen

Ons werk bestaat kort gezegd uit meedenken, meten, produceren en monteren. Onze vakkennis zorgt ervoor dat we altijd de juiste technische keuze maken. Hierdoor klopt de logistiek en worden uw isolatiewerken op tijd afgeleverd op de door u aangegeven locatie. Bovendien betaalt u bij ons nooit meer dan nodig is. Wij maken onze isolatiewerken op basis van een tekening of maten die één van onze vakkundige medewerkers zelf heeft opgenomen. Vervolgens maken wij uw product in onze werkplaats met CNC gestuurde machines. Daarna komt onze ervaren montageploeg alles bij u in elkaar zetten. Kortom, schakel ook onze werkwijze in als u behoefte heeft aan optimale isolatie.

Waarom kiezen voor onze aanpak?

Wij onderstrepen graag op welke punten wij ons onderscheiden van andere specialisten op het gebied van plaatwerk. Zo profiteert u bij ons van:

  • Montage door ervaren vakmensen
  • Snelle leveringen na een calamiteit
  • Personeel dat VCA-gecertificeerd is
  • Optimale prijs-kwaliteitverhoudingen
  • Levering volgens CINI of andere norm

Heeft u interesse in onze vakkundige, betrouwbare en betaalbare aanpak? Maak dan direct een afspraak.

Kies voor ons prefab plaatwerk

Bent u benieuwd naar hoe onze prefab onderdelen optimaal kunnen isoleren? Maak een afspraak met ons en wij lichten u volledig in. U bereikt Weijs Isolatiewerken BV via telefoonnummer 077-4638210. U kunt ook een mail sturen naar info@weijsisolatie.nl. Of vul ons online contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om met u te bespreken welk prefab plaatwerk u van ons wenst.