Thermisch isoleren

Voorkom te veel warmte

Thermisch isoleren is voor veel bedrijven een uitkomst. Bij veel machines, leidingen en kanalen kan er warmte vrijkomen. Het is zaak dat alles dan goed thermisch geïsoleerd is. Weijs Isolatiewerken BV is dan een geschikte partner . Al jaren leveren wij kwaliteitsoplossingen voor thermisch en akoestisch isoleren voor fabrieken en de utiliteitsbouw. Aluminium beplating is daarbij onze specialiteit, maar we werken ook met andere materialen voor het beste resultaat. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Vraag onze specialisten dan gerust om vrijblijvend advies.

Wat is thermisch isoleren?

Is de temperatuur van bijvoorbeeld een leiding hoger dan die van de omgeving? Dan komt er warmte vrij. Dit kunt u voorkomen door te kiezen voor thermisch isoleren. Hierbij wordt de warmte vastgehouden en onnodig energieverlies zo veel mogelijk voorkomen. Het is belangrijk om op de juiste manier leidingen, kanalen en ketels te isoleren. Waarom is dat van belang?

  • Dit bespaart energie (en dus geld)
  • Het kan legionella voorkomen
  • U heeft geen last van condens
  • De installatie functioneert beter
  • De afwerking is netjes en verzorgd
  • Het voorkomt bevriezing of verbranding

Thermisch isoleren

Wij denken altijd mee

Ieder thermisch probleem vraagt om een eigen en unieke oplossing. Uw wensen en behoeften staan daarbij centraal. Wij gaan graag met u in gesprek en bespreken bijvoorbeeld wat het gewenste resultaat is en welke materialen wij geschikt achten. Wanneer u akkoord gaat met ons voorstel, gaan we voor u aan de slag. In onze werkplaats wordt de afwerking vervaardigd en vervolgens wordt deze op locatie gemonteerd.

Schakel ons snel in

Wilt u weten wat we voor uw specifieke situatie kunnen doen? Vraag dan snel om advies of een offerte. Wilt u ons hier persoonlijk over spreken? Belt u dan naar 077 – 463 8210. U mag ook een e-mail sturen naar info@weijsisolatie.nl. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk. Voorkom een thermisch probleem en roep op tijd onze professionele hulp in. Wij helpen u graag.