Thermische isolatie

Regel uw thermische isolatie goed

Wanneer veel machines hard aan het werk zijn, komt er veel warmte vrij en dan is het verstandig om de thermische isolatie goed geregeld te hebben. Wij van Weijs Isolatiewerken BV kunnen u hierbij helpen. Onze vakmensen leveren al jaren kwaliteitsoplossingen voor thermische en akoestische isolatie in de industrie- en utiliteitsbouw. Daarbij richten we ons in het bijzonder op aluminium beplating, maar ook voor rvs, gegalvaniseerd staal en plastisol kunt u bij ons terecht. Voorkom dat te veel warmte vrijkomt en isoleer goed!

Wat is het precies?

Thermische isolatie is nodig, wanneer bijvoorbeeld de temperatuur van de leiding hoger is dan die van de omgeving. Het is dus belangrijk om de warmte te kunnen vasthouden en zo het thermische energieverlies waar mogelijk te voorkomen. Leidingen, kanalen en ketels moet u goed isoleren. De juiste isolatie helpt hierbij. U voorkomt bijvoorbeeld dat te veel thermische warmte kan ontsnappen of zorgt ervoor dat de temperatuur in de leidingen constant blijft.

Waarom is dit belangrijk?

  • U bespaart energie en dat bespaart weer kosten.
  • Afhankelijk van de situatie kunt u legionella voorkomen.
  • Er ontstaat geen condens of watervorming.
  • Uw installatie functioneert optimaal en gaat langer meer.
  • Het ziet er netjes en verzorgd uit qua afwerking.
  • U voorkomt verbranding of bevriezing.

Thermische isolatie

Hoe helpen wij u?

Iedere thermische situatie is uniek en vraagt om een eigen oplossing. Daarbij luisteren we altijd goed naar u en naar uw wensen. Vooraf gaan we dan ook graag met u gesprek. Tevens zien we graag de situatie, zodat we zelf bijvoorbeeld al maten kunnen opnemen. Aan de hand hiervan doen we u een voorstel. We kiezen bijvoorbeeld voor bepaalde isolatiematerialen. Daarna gaan we aan de slag en zorgen we ervoor dat we snel daarna bij u de gewenste isolatie kunnen aanbrengen. Onze ervaren ploeg komt hiervoor graag bij u langs.

Schakel de professional in!

Heeft u thermische problemen? Of wilt u graag verbeteringen aanbrengen? Ga dan niet zelf aan de slag, maar schakel een professional in op het gebied van isolatie. Wij zijn hierin gespecialiseerd en kunnen u in een mum van tijd met de juiste materialen helpen. Voor een leek is isolatie een lastig aspect. Wanneer u vragen heeft, willen wij u met plezier meer vertellen. U bereikt ons telefonisch via 077 – 463 8210 of per mail via info@weijsisolatie.nl. Onze ervaren vakmensen zoeken samen met u een kwaliteitsoplossing op het gebied van thermische isolatie.